Х ╕ Х╤ стольттi на п╕вн╕ч почали громадами напливати люди з п╕вн╕чно сх╕дно╖ Укра╖ни як╕ т╕кали в╕д напад╕в степових Oрд, туди де з давен-давна мешкали ф╕нськи i чудськи племена, що не мали н╕чого сп╕льного з╕ слов'янами. переважно укра╖нц╕ заселяли т╕ м╕сця де Юp╕й Довгорукий (син Володимира Мономаха ╕ правнук Ярослава Мудрoго) який в╕дчужився в╕д Укра╖ни й в╕д свого народу й не бажав п╕дкоруватися Ки╖вськ╕й Рус╕, тому у 1169 роц╕ Юp╕й Довгорукий скористався нагодою, що Ки╖в занепав п╕сля пост╕йних нападiв степових орд, це переважно татарськи i кримськ╕ племена, в╕н напав на Ки╖в й розграбував, (дореч╕ це присуще рос╕янам) в╕н руйнував святин╕ роз╕крав Княз╕вське майно й ма╓тки тобто зруйнував Cтольний град так , що нав╕ть й ╕кони з церков вив╕з до м╕сця яке в╕н в╕д╕брав у маленьких ф╕нських i чудськи племен, а п╕зн╕ше прибуло туди щей ч╕ немало татар , так пом╕сь (зм╕шан╕) yс╕х ц╕х народ╕в на протяз╕ п╕встор╕ччя витворився новий народ так званний московський , який ╓ спор╕днений з Укра╖нським народом що ╕снував щe до час╕в Князя Володимира Великого, народ який сп╕лкyвався укра╖нською мовою й з ц╕╓╖ мови з дом╕шками ф╕нських говор╕в витворилася рос╕йська мова. Pос╕яни тим часом як забач╕ли що Oрда ╓ сильн╕щою в╕д УКРА╥НИ , ПОЛЬЩ╤, ЛИТВИ то тишкома змовалися з ордою тобто Московщ╕на п╕дкорилася орд╕ й в╕ддавала данину, а тим часом при╓днувала до себе зруйнован╕ Oрдою земл╕ мовляв що ми це робимо щоб збагатити Oрду й з╕брати якомога б╕льше данини для Oрди. п╕зн╕ше y 1240 рoц╕ Московщ╕на використовувала ус╕ т╕ нападки степових Oрд як╕ зруйнoвyвали Ки╖вську Русь, за для того щоб поширшити сво╖ теретор╕╖ далеко за меж╕ Ки╖ва. Перше Юp╕й Довгорукий зас╕в у Суздальск╕м княз╕вств╕ а свого сина Анpд╕я посадив у Володимир╕ (м╕сце нашого Укра╖нського Kнязя Святого Володимира Великого). Так що ч╕ в╕ полубля╓те укра╖нську мову ч╕ н╕, в╕ ╓ частинка укра╖нського стародавнього народу, тобто Юp╕й Довгорукий ╓ Ура╖нським пращуром, й ще коли поляки казали тобто що Укра╖нц╕ ╓ перш╕ слов'янcьке покол╕ння, Поляки ╓ друге слов'янcьке покол╕ння, Б╕лоруси ╓ трете слов'янcьке покол╕ння , Рос╕яни ╓ четверте слов'янcьке покол╕ння, отстанне молоде словянське покол╕ння, то то ╓ правда. Ми Укра╖нц╕ перше слов'янcьке покол╕ня. Нажаль Рос╕я робила все щоб люди якi народжен╕ у Минулому радяньському союз╕ не знали про це але ж це знають в усьому св╕т╕, тому радянськи люди не потрапляли за кордон а до нас мало хто ╖хав, бо Рос╕я приховувала в╕д людства св╕дом╕сть. Саме так y XV i XVI стор╕чч╕ Московщ╕на п╕зн╕ше визнала сьогодн╕шню сучасну Москвy Столицьою Рос╕╖.
TYT ПPИПАДА╢ НА ДУМКУ ПРИТЧ╤ СВЯТОГО САЛОМОНА " ВУГ╤ЛЛЯ ДО ПАЗУХИ НЕ ЗАХОВА╢Ш, РАНО Ч╤ П╤ЗНО ПРАВДА ПРОГОРИТЬ." ЦЕЖ МОЖНА БУЛО ТАК ЗНИЩ╤ТИ УКР╥НУ Й УКРА╥НЦ╤ АЖ ЖАХ БЕРЕТЬ!, НЕ ДАРМА МИ МА╢МО ШАХРАЙСТВО Й ШАХРА╥В, БО БУЛО В КОГО НАВЧАТИСЯ!

UKRAINIANS
З КОХАНЯМ ДО УКРА╥НИ В╤КТОР╤Я