Великие Украинцы

Тема

« <- < 3 4 5
Пов╕домлень: 1246
Великобритан╕я
04.12.2007 22:15
Пов╕домлень: 46
Перегляд╕в: 2257
Мене здивував той факт, що англ╕йц╕ не обрали Маргарет Тетчер. Хто що дума╓???
Пов╕домлень: 2787
29.02.2008 1:39
"За высокое мастерство произведений исторического и биографического характера, а также за блестящее ораторское искусство, с помощью которого отстаивались высшие человеческие ценности"

На фоне Парада Победы со Сталиным, Жуковым и Рокоссовским, жидковато смотриться твой "маэстро автобиографии" .

а также за блестящее ораторское искусство

В бобруйск его "искусство", или в очередь за Йулей(все в этом искусстве за ней).

Поклонник "нобелевок" говоришь.. Мише Горби на его президентскую компанию деньжат пожертвовал, или как все свидомюки только языком ля-ля.
Мой друг - Путин
Пов╕домлень: 2
17.04.2008 0:47
Вони ж вибрали Д╕ану? Дуже дивно... В них в ╕стор╕╖ ст╕льки великих людей було... Мабуть, це через те, що Д╕ана жила зовс╕м недавно ╕ голосування було в основному на емоц╕ях та на св╕ж╕й пам'ят╕ основане.
Пов╕домлень: 2163
18.04.2008 12:10
Нечему удивляться. Каков народ, такие у него и герои.
Пов╕домлень: 1175
18.04.2008 20:29
З╕ вс╕х европейц╕в, з ким мен╕ доводилося сп╕лкуватися (а це практично люди з ус╕х кра╖н Европи кр╕м норвезьц╕в швед╕в та ф╕н╕в) найб╕льш при╓мне враження залишили саме британц╕. Надзвичайна природня культура, стриман╕сть, порядн╕сть, шляхетн╕сть - ось як би я ╖х узагальнено охарактеризував (не хочу образити ╕нших).

Навв╕ть кида╓ться в оч╕ те, що ем╕гранти з колишн╕х британських колон╕й в╕др╕зняються в╕д ╕нших колон╕альних кра╖н саме цими рисами. Дуже сильно в╕дчува╓ться що саме принесла Англ╕я у сво╖ колишн╕ волод╕ння.

Якось ми з друзями обговорювали це питання - вс╕ з╕йшдися саме на цьому.

Думаю нашим людям було б недоречно давати оц╕нку вибору громадян Велико╖ Британ╖ (на мою думку це д╕йсно Велика кра╖на на в╕дм╕ну в╕д деяких ╕нших...). Для цього потр╕бно пожити там не один р╕к ╕ зрозум╕ти душу цього народу...

Та й ╕нформац╕я укра╖нц╕в про цю кра╖ну надто довгий час була м"яко кажучи необ"╓ктивною - через "зал╕зний" занав╕с встановлений сов╕тами...

╢дина справжня помилка - це не виправляти сво╖х минулих помилок... Конфуций
Пов╕домлень: 2163
21.04.2008 14:16
А Диана тут при чем? Информации у нас может было и немного, но такой выбор британцев все же удивляет.
Пов╕домлень: 1246
23.04.2008 9:49
Захар

Думаю нашим людям було б недоречно давати оц╕нку вибору громадян Велико╖ Британ╖ (на мою думку це д╕йсно Велика кра╖на на в╕дм╕ну в╕д деяких ╕нших...). Для цього потр╕бно пожити там не один р╕к ╕ зрозум╕ти душу цього народу...

Безусловно.
« <- < 3 4 5