Великие Украинцы

Тема

« <- < 8 9 10
Пов╕домлень: 8
Маю сумн╕в
17.05.2008 14:44
Пов╕домлень: 96
Перегляд╕в: 4211
14 травня показували ф╕льм про Ярослава Мудрого. До ф╕льму пов╕домили, що в╕н був на 4 м╕сц╕. П╕сля ф╕льму Ярослав Мудрий залишився на тому ж м╕сц╕. Ф╕нальне шоу в╕дбулося 16 травня ввечер╕, тобто через 2 дн╕ п╕сля ф╕льму про Ярослава Мудрого.
А тепер проанал╕зу╓мо. Очевидно, що на момент показу ф╕льму про Ярослава Мудрого, Т.Г.Шевченко знаходився на 3 м╕сц╕. Шевченковий ф╕нальний результат - 150873. Це означа╓, що Ярослав Мудрий до ╕ п╕сля ф╕льму про нього мав результат, що був меншим 150873 голос╕в. Ф╕нальний результат Ярослава Мудрого - 648443. Маю зауважити, що п╕д час 4-годинного шоу додалося всього близько 100000 голос╕в. Тобто динам╕ка надходження голос╕в зрозум╕ла. ╤ ось питання, як таке можливо, що Ярослав Мудрий отримав за 2 дн╕ до шоу понад 500000 голос╕в.
Я поважаю постать Ярослава Мудрого ╕ в╕н входить до мо╓╖ 10-и Великих Укра╖нц╕в, але ж це занадто??????
Звичайно, можливо, що комусь не подобалось, що Бандера йшов першим, хоча особисто я голосував за Т.Г.Шевченка.
Нав╕що таким чином псувати досить ц╕кавий проект ╕ невже б╕льш н╕ в кого нема╓ под╕бного сумн╕ву.
Пов╕домлень: 15
20.05.2008 21:09
Да уж.. Революция 2004 - Перезагрузка Предлагаю всем несогласным прийти под "Интер", демонстративно порвать 2-гривневые купюры и усыпать ими, как розами, подножье Безлюдного царства.
Пов╕домлень: 0
20.05.2008 21:55
Чесно кажучи, мене майже не здивував результат голосування. Я голосувала (д╕йсно, не одноразово) за Степана Бандеру, бо саме його вважала, вважаю ╕ буду вважати Великим Укра╖нцем, незалежно в╕д наявност╕ таких телепроект╕в, "правдиво╖ л╕тератури" та п╕дручник╕в з ╕стор╕╖.

Але потр╕бно розум╕ти - не м╕г один з найрейнтигов╕ших телеканал╕в Укра╖ни дозволити соб╕ у прямому еф╕р╕ заявити про велич Укра╖нця Бандери. Вже за три години до початку ф╕налу СМС не приймалися за трьох кандидат╕в - Бандеру, Франка, Чорновола. за Мудрого (спробувала проголосувати, - дивним чином - СМС приймали, ╕ приймали одразу. Отже - або фан-клуб видатного пол╕тика сучасност╕ Табачника д╕йсно з глузду з"╖хав ╕ пост╕йно натискали кнопки моб╕льного, або просто абсолютно вс╕ СМС надходили виключно до Мудрого.

Я дивилась ус╕ стр╕чки про претендент╕в на званна Великого. По-чесному, вразило лише 2 стр╕чки - про ╤вана Франка та про Григора Сковороду. Стр╕чка про Мудрого була абсолютно ЗВИЧАЙН╤С╤НЬКОЮ - автори н╕чого конкретного не зробили взагал╕ - просто в╕дкрили п╕дручник з ╕стор╕╖, намалювали во╖н╕в Мудрого та додали легенду про диво-кам╕нець у ст╕н╕ Соф╕╖. П╕сля ц╕╓╖ стр╕чки не виникло жодного бажання в╕ддати св╕й голос за людину, яка хча ╕ зробила багато, але не ма╓ ЖОДНОГО в╕дношення до УКРА╥НИ!!

Ми не обирали Великого Князя, Видатну ╤сторичну Постать - ми обирали УКРА╥НЦЯ!!!!! ╤ про це не могли не знати т╕ 500 - 550 тис. людей, що за останн╕ 2 дня шалено витрачали грош╕ на смс. До того ж, невже той 1000000 - 500000=5000000 - н╕яким чином не зм╕нив ситуац╕ю у рейтингу десятки? Це см╕шно.

См╕шно ╕ огидно, бо нав╕ть такий проект змогли з╕псувати и спаплюжити виб╕р людей. Я не говорю, що вс╕ тотально голосували за Бандеру чи Шевченка - але будь-хто ╕нший з 10 заслуговував на звання Великого Укра╖нця, але не Мудрий, який нав╕ть не здогадувався по можлив╕сть ╕снування Укра╖нсько╖ Нац╕╖.

При╓мно, що Вахтанг К╕п╕ан╕ визнав сумн╕вн╕сть саме такого розпод╕лу голос╕в (хто не читав - див. сайт Корреспонденту), але не зрозум╕ло, чому в╕н, як шеф-редактор проекту, не зм╕г н╕чого зробити ╕ вплинути на ситуац╕ю (знову ж таки - нехай не Бандера перший за результатами, але перший - точно не Мудрий!!!!!)???

╤ правий був Леон╕д Кравчук - потр╕бно було ввести систему - один смс з одного телефону ╕ все, не б╕льше.

А зрештою - Степан Бандера - без ус╕ляких рейтинг╕в ╓ Великим.

Слава Укра╖н╕!
Пов╕домлень: 14
426694883
21.05.2008 14:13
Ма╓мо, що ма╓мо... Але Табачника на шибеницю!!!!!!!!!

ОСЬ: як вкарли великого укра╖нця

ВС╤М бажано проглянути.
Слава Укра╖н╕!
Пов╕домлень: 1388
21.05.2008 14:23
Трезва пойди ужрись с горя, рас такое дело..
Родина моя
Скорбна и нема...
Родина моя,
Ты сошла с ума.
Игорь Тальков
Пов╕домлень: 62
382954344
21.05.2008 23:42
Ц╕каво ╕ см╕ливо подано ╕нформац╕ю в "Укра╖нськ╕й правд╕" )) Нарешт╕ К╕п╕ан╕ як св╕док, перш за все, пов╕домив про фальсиф╕кац╕ю.

Якби справу довели до к╕нця, знайшли, хто саме надсилав т╕ тисяч╕ смс, не т╕льки за Мудрого, а й за ╕нших великих першо╖ 5-ки... Тому що в друг╕й 5-ц╕ - маленьк╕ в╕дсотки.

Проте орган╕заторам проекту це нев╕годно, да не хочеться втратити ╕м╕дж, який буду╓ться на свобод╕ вибору, демократичних засадах - ск╕льки бажа╓ш- ст╕льки надсилай
Пов╕домлень: 2163
22.05.2008 9:08
Дети, ну нехорошо так. Это же комплекс неполноценности.
« <- < 8 9 10