Великие Украинцы

Тема

« <- < 37 38 39
Пов╕домлень: 15
Бандера лидирует!
17.04.2008 0:30
Пов╕домлень: 383
Перегляд╕в: 17802
Шустер сказал, что Бандера сейчас реально на первом месте А после фильма он еще 15 тысяч голосов получил. Честно говоря, был абсолютно уверен, что победит Шевченко, который уже всем со школьной скамьи оскомину набил... Но то, что Бандера станет самым великим украинцем, мне и в голову не могло прийти Неужели Восток забил на голосование?
Пов╕домлень: 62
382954344
23.05.2008 18:19
SRVZ не треба бути на╖вним, що у сх╕дних укра╖нц╕в нема кумира!! Так, нема кумира Бандери - це правда. Але голосування показало (╕ мо╓ особисте опитування знайомих) , що багато з них п╕дтримували Амосова. Тому у нього друге м╕сце, якщо ви пом╕тили. Багато хто п╕дримував Мудрого, Шевченка... Як бачите, на Сход╕ й не один кумир)))
Пов╕домлень: 1175
31.05.2008 12:41
Дуже прикро, що у певн╕й частин╕ Укра╖ни р╕вень ╕нтелекту любдей приблизно такий як у Люди Янукович - дружини "д╕яча" дв╕ч╕ засудженого за крим╕нальн╕ злочини. Людини, що давала у сво╓му каб╕нет╕ п╕длеглим м╕н╕страм, як то кажуть, просто "по морд╕". Людини, що посилала на три в╕дом╕ букви старого чолов╕ка на передвиборчому аг╕тац╕йному м╕тингу, а пот╕м через суд сплачувала штраф за це.

Коли не пресконференц╕╖ Яню спитали ск╕льки в╕н платить за свою резиденц╕ю - в╕н назвав цифру, а от кому платить сказати не зм╕г. Що Ви хочете? - колишн╕й зек ...

Хочу зауважити, що я в жодн╕й м╕р╕ не п╕дтримую вит╕вок тих клоун╕в, як╕ зараз при влад╕, хоча скажу чесно - голосував за них. Як це може, наприклад, м╕н╕стр внутр╕шн╕х справ п╕дн╕мати руку на людину, нав╕ть якщо почув образу? А я ран╕ше вважав Луценка одною з найпорядн╕ш╕х людей у держав╕... А в╕н не здатен забезпечити елементарного наведення порядку у сво╓му м╕н╕стерств╕. Його п╕длегл╕ - ДА╥шники, як брали хабар╕ на кожному кроц╕ - так ╕ беруть. А кер╕вник ц╕╓╖ банди хабарник╕в у погонах - Юр╕й Луценко, якому я колись, дореч╕, безмежно дов╕ряв.

Якби ран╕ше Ющенко або Тимошенко т╕льки пальцем поворухнули, я б не задумуючись п╕шов за ними. А зараз з"ясову╓ться, що Ющенко сприяв в╕ддач╕ на 25 рок╕в чорт зна кому укра╖нського шельфу Чорного моря, говорячи при цьому на кожному кроц╕ про прозор╕сть та чесн╕сть...

А перший друг-нерозлийвода Тимошенко - Олександр Турчинов та його с╕мейство заплямован╕ земельно-буд╕вельниим мах╕нац╕ями у Ки╓в╕.

Комуняки-антиукранц╕, що сплять ╕ бачать як знов затягнути Укра╖ну у рос╕йськ╕ кривав╕ лапи...

Прокурори, судд╕-хабарники - беруть хабар╕ на кожному кроц╕, та ще й пенс╕╖ отримують у десятки тисяч гривень, за що, за як╕ так╕ заслуги, може за свою кришталеву чесн╕сть? См╕шно... Зв╕сно вину кожно╖ особи може визначати лише суд, проте для мене чотити слова суддя, прокурор, бандит, злочинець - ╓ абсолютними синон╕мами...

Все стадо мерзотник╕в-депутат╕в, що лише лоб╕юють ╕нтерес╕в сво╖х хазя╖в та под╕льник╕в незалежно в╕д парт╕й...

Зв╕сно , що добров╕льно вони н╕защо не в╕дмовляться в╕д можливост╕ безкарно ╕ нагло грабувати св╕й народ та при цьому робити серьозн╕ морди та казати брехлив╕ високопарн╕ патр╕отичн╕ промови з екран╕в...

Як в╕д╕рвати вс╕х цих свиней в╕д корита?

Спос╕б ╕сну╓ лише один - ╕ншого ╕стор╕я ще не придумала...
╢дина справжня помилка - це не виправляти сво╖х минулих помилок... Конфуций
Пов╕домлень: 62
382954344
31.05.2008 15:54
╢дина справжня помилка - це не виправляти сво╖х минулих помилок... Конфуций

ТОбто цей спос╕б ма╓ вир╕шити вс╕ проблеми???

Пот╕м приплюсовати нов╕ помилки ╕ проблеми...

як в дитинств╕: "Мои ошибки считай за улыбки"
« <- < 37 38 39