|
31.05.2008 12:41
Дуже прикро, що у певн╕й частин╕ Укра╖ни р╕вень ╕нтелекту любдей приблизно такий як у Люди Янукович - дружини "д╕яча" дв╕ч╕ засудженого за крим╕нальн╕ злочини. Людини, що давала у сво╓му каб╕нет╕ п╕длеглим м╕н╕страм, як то кажуть, просто "по морд╕". Людини, що посилала на три в╕дом╕ букви старого чолов╕ка на передвиборчому аг╕тац╕йному м╕тингу, а пот╕м через суд сплачувала штраф за це.
Коли не пресконференц╕╖ Яню спитали ск╕льки в╕н платить за свою резиденц╕ю - в╕н назвав цифру, а от кому платить сказати не зм╕г. Що Ви хочете? - колишн╕й зек ...
Хочу зауважити, що я в жодн╕й м╕р╕ не п╕дтримую вит╕вок тих клоун╕в, як╕ зараз при влад╕, хоча скажу чесно - голосував за них. Як це може, наприклад, м╕н╕стр внутр╕шн╕х справ п╕дн╕мати руку на людину, нав╕ть якщо почув образу? А я ран╕ше вважав Луценка одною з найпорядн╕ш╕х людей у держав╕... А в╕н не здатен забезпечити елементарного наведення порядку у сво╓му м╕н╕стерств╕. Його п╕длегл╕ - ДА╥шники, як брали хабар╕ на кожному кроц╕ - так ╕ беруть. А кер╕вник ц╕╓╖ банди хабарник╕в у погонах - Юр╕й Луценко, якому я колись, дореч╕, безмежно дов╕ряв.
Якби ран╕ше Ющенко або Тимошенко т╕льки пальцем поворухнули, я б не задумуючись п╕шов за ними. А зараз з"ясову╓ться, що Ющенко сприяв в╕ддач╕ на 25 рок╕в чорт зна кому укра╖нського шельфу Чорного моря, говорячи при цьому на кожному кроц╕ про прозор╕сть та чесн╕сть...
А перший друг-нерозлийвода Тимошенко - Олександр Турчинов та його с╕мейство заплямован╕ земельно-буд╕вельниим мах╕нац╕ями у Ки╓в╕.
Комуняки-антиукранц╕, що сплять ╕ бачать як знов затягнути Укра╖ну у рос╕йськ╕ кривав╕ лапи...
Прокурори, судд╕-хабарники - беруть хабар╕ на кожному кроц╕, та ще й пенс╕╖ отримують у десятки тисяч гривень, за що, за як╕ так╕ заслуги, може за свою кришталеву чесн╕сть? См╕шно... Зв╕сно вину кожно╖ особи може визначати лише суд, проте для мене чотити слова суддя, прокурор, бандит, злочинець - ╓ абсолютними синон╕мами...
Все стадо мерзотник╕в-депутат╕в, що лише лоб╕юють ╕нтерес╕в сво╖х хазя╖в та под╕льник╕в незалежно в╕д парт╕й...
Зв╕сно , що добров╕льно вони н╕защо не в╕дмовляться в╕д можливост╕ безкарно ╕ нагло грабувати св╕й народ та при цьому робити серьозн╕ морди та казати брехлив╕ високопарн╕ патр╕отичн╕ промови з екран╕в...
Як в╕д╕рвати вс╕х цих свиней в╕д корита?
Спос╕б ╕сну╓ лише один - ╕ншого ╕стор╕я ще не придумала...
╢дина справжня помилка - це не виправляти сво╖х минулих помилок... Конфуций
|